Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlineparagnosten.net


  Online hulplijn met online paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Jos
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op onlineparagnosten.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met paragnost Jos   Ervaring van Sfinx met paragnost Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Regelmatig bel ik je als ik jouw inzichten of advies nodig heb. Heel snel kun je situaties schetsen en hele rake dingen zeggen. Je geeft altijd eerlijk en duidelijke raad. Heel erg veel dank voor alle fijne gesprekken. Je bent een topper.




Ervaring van P met paragnost Jos   Ervaring van P met paragnost Jos   Ervaring van P geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos zit altijd goed met tijdsaanduiding en hoe iemand in zijn vel zit.
Dankjewel voor de fijne gesprekken.




Ervaring van anoniem met paragnost Jos   Ervaring van anoniem met paragnost Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Hartelijk dank voor uw waarnemingen voor de toekomst. Dat geeft mij veel innerlijke rust, hetgeen een positieve invloed heeft op mijn genezingsproces.




Ervaring van Mirthe met paragnost Jos   Ervaring van Mirthe met paragnost Jos   Ervaring van Mirthe geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Ik heb een paar korte gesprekken gehad met Jos, blijkbaar heb ik niet veel tijd nodig maar wel een zeer prettige raadgever. Hij heeft goede inzichten en wat hij zegt komt uit of geeft de indruk dat het te gebeuren staat. Bedankt.




Ervaring van Jacoba met paragnost Jos   Ervaring van Jacoba met paragnost Jos   Ervaring van Jacoba geplaatst op 18 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor uw begrip bij al mijn grote en kleine problemen.

Sonja.




Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Beste Jos, Hartelijk bedankt voor het begrip dat u steeds toont bij mijn grote en kleine problemen.




Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Aantal keren gebeld.Kort en krachtig, en het komt ook allemaal uit. Ga je zeker weer bellen. Dankje 5 sterren.




Ervaring van Anoniem met paragnost Jos   Ervaring van Anoniem met paragnost Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos,
dank voor weer de mooie voorspelling.
groeten
Erwin.




Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Een man die steeds accurate antwoorden geeft zonder er verhalen rond te breiden. Gaat nooit je tijd verdoen. Gewoon heel goed en vijf sterren waard.




Ervaring van ChrChr met paragnost Jos   Ervaring van ChrChr met paragnost Jos   Ervaring van ChrChr geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.




Ervaring van Frank met paragnost Jos   Ervaring van Frank met paragnost Jos   Ervaring van Frank geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Hoi Jos ik sprak jou vanmorgen je zei dat je aanvoelde dat ik vandaag nog een berichtje zou krijgen en precies drie uurtjes daarna kreeg ik een appje. Jou voorspelling is echt uitgekomen. Hartelijk dank.
.




Ervaring van Ingrid met paragnost Jos   Ervaring van Ingrid met paragnost Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Weer mooie consulten en goed de items benoemd en gezien dat mijn toekomst goed is. Het is weliswaar een soort bevestiging maar toch klasse gezien en goed gecommuniceerd.
De vinger op de zere plek gelegd en vanuit daaruit een aantal bevindingen.




Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Hoi, goede analyses en heldere verwoordingen van Jos.
Komt over als iemand die begrijpt wat er speelt en daarin durft aan te geven wat er op iemands pad gaat komen.
Met vriendelijke groet,
Erwin.




Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Gisteren met je gebeld. Je zei hij appt je vanavond nog. Wilde dat bijna niet geloven. Nou inderdaad. Hij appte dus wel. Had wel dat bericht weer verwijderd. Maar vanochtend hebben we weer geappt.
Je bent een topper.
Bel je vanavond of morgen nog ff.
Thanks.




Ervaring van Schorpioen met paragnost Jos   Ervaring van Schorpioen met paragnost Jos   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  En ja hoor. Je had gelijk. Hij nam nadat wij de telefoon neerlegden al contact op.
Thanks.




Ervaring van Ingrid met paragnost Jos   Ervaring van Ingrid met paragnost Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos geeft snelle antwoorden waardoor ik er soms over twijfel kan dat wel. Maar zijn snelste antwoorden zijn eigenlijk altijd de juiste. Als je je vraag maar erg duidelijk omschrijft. Hij is ook echt eerlijk tegen je wat erg fijn is. Deze jongeman heeft echt een mooie gave. Jos super bedankt voor de laatste tijd.




Ervaring van Henny met paragnost Jos   Ervaring van Henny met paragnost Jos   Ervaring van Henny geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met paragnost Jos   Ervaring van concetta met paragnost Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Top medium. Ik heb je vorige week gebeld, maar wilde toch nog een waardering achterlaten, want je bent 1 van mijn favoriete mediums op dit platform. Kort, bondig, houdt je niet langer aan de lijn dan nodig en meteen to the point. Deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen.




Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Fantastisch Jos. U voorspelling is uitgekomen, ook na een paar jaar, maar mijn leven is wel positief verandert. Ja, ik begrijp stilaan dat tijd verschrikkelijk moeilijk te voorspellen is. Hoe dan ook u zat juist, en dat is het belangrijkste.




Ervaring van CC met paragnost Jos   Ervaring van CC met paragnost Jos   Ervaring van CC geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Bedankt voor jouw raad ..alles komt uit zoals jij het ziet. Zeer vlot van antwoord.




Ervaring van Yess met paragnost Jos   Ervaring van Yess met paragnost Jos   Ervaring van Yess geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Hallo Jos,

dank voor de enorme steun, hopelijk komen U voorspellingen weldra uit
De situatie voelt heel pijnlijk aan.;.




Ervaring van Carine met paragnost Jos   Ervaring van Carine met paragnost Jos   Ervaring van Carine geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Wauw Jos, Je helpt me nu al een tijd door situaties heen. Vorig jaar zei je dat er een einde zou komen aan een bepaalde situatie. Dat is ook gebeurt. Onlangs vroeg ik plagend of ik een lot moest kopen, toen zei je dat ik geld zou terugkrijgen van een instantie. bedrag zou 000, op het einde hebben. Ik kon dit niet plaatsen, en dacht eigenlijk : Yeah right. maar ja hoor binnen 3 dagen nadat ik je gesproken had, ontving ik een brief van de belastingdienst dat ik nog geld terugkreeg van hun. waauw Jos je bent zo zuiver.




Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Zuiver in je manier van aanvoelen,rustige en duidelijke uitleg. Topper ben je. Liefs.




Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Jos   Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Jos   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Kort en overtuigend. Hij bevestigde wat ik al voelde. Ik vind het wel een aanrader. Je voelt in zijn stem dat hij eerlijk is en echt zegt wat hij voelt .




Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  kort en krachtig, dank je wel x.




Ervaring van sonja met paragnost Jos   Ervaring van sonja met paragnost Jos   Ervaring van sonja geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Bedankt Jos, kort maar duidelijk. Afwachten op een goeie afloop.




Ervaring van Arlette met paragnost Jos   Ervaring van Arlette met paragnost Jos   Ervaring van Arlette geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos zei JA. ik dacht dat zal wel. en het werd ook een JA. hoop oprecht dat de rest ook een JA is. dank je.




Ervaring van Patricia met paragnost Jos   Ervaring van Patricia met paragnost Jos   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  To the point . Houd je niet onnodig aan de lijn en verteld direct alles kort en bondig. Echt aanrader. Dank u Jos.




Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S met paragnost Jos   Ervaring van S geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Aangezien ik met een hele delicate situatie zit en het soms eventjes niet meer weet bel ik Jos op en dan stelt hij mij gerust dat ik moet blijven volhouden.op de manier dat ik bezig ben. dank je jos.




Ervaring van Sabrina met paragnost Jos   Ervaring van Sabrina met paragnost Jos   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Geen woorden voor zo een geweldig Super MEDIUM. Bedankt Jos groetjes Jacqueline.




Ervaring van jacqueline met paragnost Jos   Ervaring van jacqueline met paragnost Jos   Ervaring van jacqueline geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Kort en to the point. geen overbodige woorden maar wel duidelijk gerichte antwoorden.




Ervaring van Chantal met paragnost Jos   Ervaring van Chantal met paragnost Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 2 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos draait er niet omheen, verandert nooit een letter aan vooreerst gedane voorspellingen, en houdt het kort en direct. Daarom geloof ik wel in zijn voorspelling. Tevens bevestiging van wat ik van anderen weet.




Ervaring van chris met paragnost Jos   Ervaring van chris met paragnost Jos   Ervaring van chris geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Zonder iets te vertellen zat je er knal op. Kort en bondig en duidelijk. Heb je al enkele keren gebeld en er zijn al paar dingen uitgekomen. Heel overtuigend. Fijne gesprekken. Een echte aanrader. Ik bel je gauw weer. Gr Sonja.




Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja met paragnost Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Wat ik zo goed vind is dat je altijd consequent in dezelfde richting blijft. Je geeft nooit valse hoop en dat kan ik wel appreciŽren. Zal je raad zeker opvolgen.




Ervaring van Chantal met paragnost Jos   Ervaring van Chantal met paragnost Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Onlineparagnosten.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Onlineparagnosten.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlineparagnosten.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlineparagnosten.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden